Varasodás
Monília
Lisztharmat
Lisztharmat
Peronoszpóra
Scroll

Ha szeretne értesülni a fontos hírekről, előrejelzésekről, engedélyezze az értesítéseket!

REVYONA®

Igazi áttörés a szőlő, alma és csonthéjas kultúrák növényvédelmében.

 

Miért a(z) REVYONA®?

 

A Revyona® igazi áttörés a szőlő, az almatermésűek és a csonthéjas kultúrák növényvédelmében!

Bárhol is van, bármennyire is eltérő az időjárás, a talajviszonyok, a környezeti feltételek, mindenki ugyanazt akarja; egészséges, jó minőségű terményeket termelni hatékonyan, a lehető legmagasabb terméshozammal.

 

A BASF új, egyedülálló készítménye a Revyona®. Hatóanyaga a korszerű triazolgenerációhoz tartozó Revysol®. A készítmény rendkívül széles hatásspektrummal rendelkezik, minden kultúra két, nagy kihívást jelentő kórokozója ellen nyújt megoldást. Szőlőben lisztharmat és feketerothadás, almában lisztharmat és varasodás, meggyben pedig a monília és az antraknózis ellen alkalmazható. A hatékonyságot és rugalmasságot ötvözve támogatja a biztonságos és professzionális növényvédelmi technológiákat. Még olyan helyzetben is megoldást nyújt, ahol más triazolokat használva hatékonyságcsökkenést tapasztalhatunk.

 

Revyona® preventív módon kijuttatva nagyon erős spóracsírázás-gátló hatással rendelkezik, kuratív helyzetben pedig megakadályozza a micélium növekedését, ezen kívül hűvös időben is hatásos, más triazoloktól eltérően már alacsony hőmérsékleten is kiválóan működik. Ez a tulajdonsága különösen fontos az alma és a csonthéjas kultúrák növényvédelmében. Csonthéjasok esetében a virág monília elleni kezelések kivitelezésénél nagy biztonsággal alapozhatjuk a BASF triazoljára a védelmet, nem kell aggódnunk az ingadozó tavaszi hőmérsékletek miatt.

 

Revyona® dózisát a kultúrnövény lombozatának mérete határozza meg. Ennek köszönhetően egységnyi növényfelületre mindig azonos hatóanyagmennyiséget juttathatunk ki. További előnye, hogy a szezon kezdeti túldozírozás elkerülésével jelentős költségmegtakarítás érhető el, hiszen a vegetációs időszak első felében, amikor kisebb a lombfelület, alacsonyabb dózist használhatunk, míg a teljes lombozat kifejlődése esetén a magasabb dózist alkalmazzunk. A lombfalfelület és a dózis számításához használja külön erre a célra fejlesztett kalkulátorunkat:

 

 

Revyona® a kertészeti kultúrák egyik legsokoldalúbb, leghatékonyabban és legbiztonságosabban alkalmazható gombaölő szere.

 

 

Előnyök

A kertészeti kultúrák legsokoldalúbb azolt tartalmazó gombaölő szere

Alacsony hőmérsékleten is garantálja a megbízható védelmet

Nagyon erős spóracsírázás-gátló hatás

 

További informáicóért olvassa el Dr. Hoffmann Péter kollégánk cikkét, és töltse le a Revyona® prospektusunkat.

 

Formuláció

Vizes szuszpenzió koncentrátum (SC)

Hatóanyag

75 g/l mefentriflukonazol

Károsító / felhasználás

Almafa-varasodás, Lisztharmat, Fekete rothadás, Antraknózis, stb.

Forgalmazási kategória

I.

Eltarthatóság

3 év

REVYONA®

Letölthető dokumentumok

Biztonsági adatlap

Prospektus

Engedélyokirat