Varasodás
Monília
Lisztharmat
Lisztharmat
Peronoszpóra
Scroll

Ha szeretne értesülni a fontos hírekről, előrejelzésekről, engedélyezze az értesítéseket!

Új generációs azol hatóanyag a kertészeti kultúrákban | Szakmai Ártalom Show

Új generációs azol hatóanyag a kertészeti kultúrákban | Szakmai Ártalom Show

 

Több mint másfél éve indította el a BASF Agro csapata a formabontó Szakmai Ártalom sorozatot, mely nagy sikernek örvend. Látjuk az igényeket, ismerjük a szakma felgyorsult világát, így azért, hogy a mezőgazdaságot érintő és érdeklő témákra még gyorsabban, rendszeresen reagálhassunk, átalakítjuk, fejlesztjük a tartalmainkat. Ezért mostantól havonta, de akár sűrűbben is jelentkezük az agráriumot foglalkoztató aktuális kérdéseket boncolgató podcast adásokkal, az igazán exkluzív témákat pedig a jövőben is videós formában dolgozzuk fel, Szakmai Ártalom Show néven.

 

Most megérkezett a Szakmai Ártalom kertészeti különkiadása, amelyben a szőlő, az alma és a csonthéjasok növényvédelmi kihívásairól hallhattok. Az adásból megismerhetitek a növényvédőszer-fejlesztés folyamatait, kihívásait, választ kaphattok arra, hogy növénykórtani szempontból mi a sikeres védekezések kulcsa, illetve mikor és hogyan érdemes időzíteni a növényvédelmi kezeléseket a legnagyobb hatékonyság elérése érdekében. A különkiadásban dr. Hoffmann Péter fejlesztőmérnökkel és Imre Lászlóval, a BASF kertészeti értékesítési vezetőjét kérdeztem.

 

A videót megtekinthetitek az alábbi linken: 

 

 

Az új podcast formátumunknak köszönhetően lehetőségetek van a vágatlan 2 részes változatát is meghallgatni az adásnak, amely már elérhető az alábbi linken:

https://spotifyanchor-web.app.link/e/8c7MlcT2Byb

 

Reméljük, sok hasznos információval tudunk szolgálni.