Varasodás
Monília
Lisztharmat
Lisztharmat
Peronoszpóra
Scroll

Ha szeretne értesülni a fontos hírekről, előrejelzésekről, engedélyezze az értesítéseket!

Alma Prémium ajánlat 2023

Teljeskörű védelem lisztharmat és varasodás ellen almában, jelentős árkedvezménnyel!

 

1 csomag = 3 x 5 hektár
Delan® Pro 10 liter
Dagonis® 4 liter
Faban® 500 SC 6 liter

 

Miért a(z) Alma Prémium ajánlat?

 

Kontakt és szisztemikus hatás a Delan® Pro-nak köszönhetően. Kuratív hatásmód és elnyújtott hatástartama a Faban® 500 SC Co-Crystal szerkezetéből adódóan. A Dagonis® pedig egyszerre véd a lisztharmat és a varasodás ellen, mindezt a lehető legprecízebb kijuttatással!

 

Delan® Pro

A varasodás elleni védekezés alapját jelentő, jól ismert ditianon hatóanyagunk 50 éve szolgálja az almatermesztőket. Ezidő alatt számtalan formulációs váltáson esett át. 2017-től megújult, immár folyékony (SC) formulációban érhető el egy foszforossavas megerősítéssel, mely 10%-os hatékonyság növelést jelent a Delan® 700-hoz képest.

A Delan® Pro motorja továbbra is a megbízható ditianon maradt, a kerekeket azonban 21. századira cseréltük, mely a mobilis foszforossav lett.

A Delan® Pro a gazdanövény növekedésétől függően 5–10 napig tartó megelőző, preventívvédelmet biztosít, és már egészen a vegetáció kezdetétől jól beilleszthető a preventív védekezésitechnológiába.

 

Dagonis®

A Dagonis® hatékonyságával szemben elvárás, hogy ne csak preventív helyzetben adjon megbízható védelmet, hanem kuratív kijutattás esetén is támaszkodhassunk rá.

A Xemium® molekula gyors hatáskifejtése, páratlanul erős és hosszantartó preventív hatása összeadódik a difenokonazol kimagasló kurativitásával. Hazánkban elsőként a Dagonis® terméket engedélyezték a lombfalfelület (LWA – Leaf Wall Area) méretéhez igazított dozírozással.

 

Faban® 500 SC

A Faban® 500 SC megbízhatóságát a jól ismert és széles körben alkalmazott hatóanyagai – pirimetanil és ditianon – biztosítják, az igazi újdonságot pedig a különleges Co-Crystal formuláció jelenti, amelynek köszönhetően lényegesen hosszabb hatástartammal rendelkezik, mintha az azonos mennyiségű pirimetanilt tartalmazó Scala® és ditianon hatóanyagú Delan® 700 WG termékeket tankkombinációban juttatnánk ki.

 

Döntsön és vásároljon időben! Adja le megrendelését az 5 hektár háromszori kezelésére elegendő Alma Prémium ajánlatra kereskedő partnereinknél 2021. március 16. és április 30. között.

 

Hatóanyag

75 g/l fluxapiroxad, 50 g/l difenokonazol, 125 g/l ditianon, 561 g/l (375 g/l foszforsavval egyenértékű) kálium-foszfonátok (kálium-foszfitok), 250 g/l ditianon, 250 g/l pirimetalin

Forgalmazási kategória

Delan® Pro: II. Dagonis®: 200 ml-es kiszerelés felett II., 200 ml-es kiszerelésben, ill. az alatt III. Faban®: I.

Eltarthatóság

Eltarthatóság: 3 év mindhárom termék esetében

Alma Prémium ajánlat 2023

Letölthető dokumentumok

Alma prémium ajánlat prospektus